kan het lager dan de beurskoersen?

De beurskoersen blijven dalen. In dezelfde neerwaartse spiraal zit de Rotterdamse straatkunst. Tot nu toe was ik over het algemeen aangenaam verrast door de artistieke uitingen in de havenstad. Vandaag was de verrassing onaangenaam. Natuurlijk wil ik best mee gaan in een kunstenaarsuitleg in de zin van 'statement', 'de wereld een spiegel voor houden' of het 'overbrengen van levenswaarden', of ik kan bedenken dat de Rotterdamse honden een eigen vorm van humor hebben. Ik blijf er bij dat het gewoon stinkt en vliegen aantrekt.

poepen toegestaan

Naar de haaien...

Telkens als ik dit zie, denk ik: "daar gaan we weer". Deze keer dacht ik iets anders, waarschijnlijk omdat ik het bord eerst in een flits zag. Ik dacht: "Naar de haaien". Misschien ook omdat het gevoel hetzelfde is?

Naar de haaien

Wat je kunt doen met je mobiel

Een mooie, korte film gemaakt met een mobiele telefoon (of meer). Winnaar van de Nokia Shorts competition 2011.

Splitscreen: A Love Story from JW Griffiths on Vimeo.

in mijn email

Dank je Suzanne!

Museum of bad art

Vooral The Athlete en deze kat zijn geweldig!

in het gras (het is lente)

Vandaag gefietst met Wereldfietsers rond Rotterdam. Of eigenlijk ten noordoosten van R'dam door het Groene hart.

Op het internet

Spelen met domino, maar dan leuk

 

in een park in Heerlen

Wordt nu de vuilnisbak bedoeld? Waarom zou je een vuilnisbak een lul noemen. Vuilnisbak zijn, is al erg genoeg. Zeker zo'n oerlelijke als deze. Of wil de schrijver de passant aanspreken? Als lul aangesproken worden door een vuilnisbak maakt weinig indruk, lijkt me. Doe het dan op een van de auto's die rond dit park staan.